Sektörel Makale Rehberi

Sektörel Makale

Backlink Alımında İlk Kez RX TX Dönemi Başlıyor

Saygıdeğer okuyucular, iş geliştirme kapsamında başlattığımız ve şimdiye kadar seo alanında hiç duymadığınız konular hakkında bilgiler verilecektir. Bu konuda blog ortamında hazırlanan makaleler eğitim amaçlı olmayıp bilinçlendirme açısından oldukça önemli olacaktır. Özellikle web site tasarımlarında yapılan hatalar projenizin çöpe gitmesine sebep olmaktadır. Oysa bunun farklı yöntemlerini tespit etmiş olsanız her proje altın değerinde olacaktır.

Bu konuda uzun yıllar derin araştırmalar yaptık sonuç olarak başarıyı yakaladık. Bu sebepten dolayı, internet mecralarının her alanında değerlendirme ve zaman kazanma açısından yapılan önemli çalışmaların sonuna geldik.

Backlink Alımında Yapılan Ağır Kusurlar Nedir?

Backlink Alımında Yapılan Ağır Kusurlar Nedir?

İnternet siteleri incelendiğinde karşımıza çıkan hataların başında backlink alım konusu gelmektedir. Bilmediğiniz ortamlardan bir milyon link alsanız ne işinize yarayacak çok merak ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda belki önemli olabilir. Fakat günümüzde backlink alımı değil daha çok bilinçli olmayı gerektiriyor.

RX & TX Nedir?

Bu terim telekomünikasyon sektörü haberleşme alanında sıkça kullanılan alma verme hakkında bilgiler içerir. İnternetin başlangıcı RX - TX üzerine inşa edilerek kurulmuştur. Modemler, telsizler, telefonlar ve bütün haberleşme cihazları rx & tx sistemi ile çalışırlar. Backlink konusu, aynı mantıkla ve matematiksel çalışıyor.

  • RX : Receive X demektir. Türkçesi ise (almak) olarak tercüme edilir.
  • TX : Transmit X demektir. Türkçesi (iletmek) diye tercüme edilir. 

Birisi alırken diğeri ileten bir port olarak açıklanabilir. Backlink konusunda bu iki kısaltmayı kullanarak etkin bir şekilde verim almayı başardık diyebiliriz. Burada vurgulamak istediğimiz can alıcı nokta sizin link almadan diğer sitelerin sitenize link vermesini beklemeniz gerekir. Peki bu nasıl olacak diyorsunuz. Projenizi önemsediğinizde o linkler sitenize bir şekilde gelecektir. Neyi, ne zaman ve ne kadar süre uygulamak gerekiyor bunları öğrenin.

Backlink konusunda bilgisizce alınan linkler, sitenizin yakasına yapışıyor ve hiç bir zaman bırakmıyor. Linki kaldırsanız bile imaj hasarı bir kaç ay sitede kalmaktadır. Web sitenizi %100 geliştirmeden hiç bir yerden asla backlink almayın. Projeniz, doğru ve başarılı ise ne demek istediğimiz çok iyi anlaşılacaktır. Bu bilgiler kulaktan dolma değil 11 yıl süren bir araştırma sonucu keşfedilmiştir. Kısaca internetin hiç bir alanında yamyamlık yapmayın. 

Ayrıca kriter eşleşmesi hakkında detaylı bilgiler verilecektir.

Bu önemli yazıya zaman buldukça devam edilecektir.

Oluşturma Tarihi: 24 Şubat 2021

Yorum Gönder

0 Yorumlar